A2-MST Incorrecte/Incomplete lijsten. D2 niet ingevoerd. 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Wanneer u in de afgelopen 10 jaar een hartcatheterisatie of dotterbehandeling heeft ondergaan wil ik u graag uitnodigen voor dit onderzoek. Dit onderzoek is een samenwerking tussen het Medisch Spectrum Twente en de Universiteit Twente.

 

Het onderzoek bestaat uit het eenmalig invullen van een vragenlijst en duurt ongeveer 15min. Met dit onderzoek proberen wij te ontdekken wat u belangrijk vindt voor, tijdens en na de ingreep, o.a. door te onderzoeken wat volgens u de voor- en nadelen van de ingreep zijn. Door beter inzicht te krijgen in uw voorkeuren kan de zorg in de toekomst beter worden afgestemd op de behoeften van patiënten die dezelfde procedure als u zullen ondergaan. 

 

Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en de door u verstrekte gegevens zullen anoniem worden verwerkt.Alvast hartelijk dank voor uw medewerking,

 

 

Anneloes Fens

Master Gezondheidswetenschappen, Universiteit Twente

 

Mocht u meer informatie willen dan kunt u mailen naar: a.l.fens@student.utwente.nl

 


 

 


 

Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd. Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.